Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"slurry-state fermentation"'
Autor:
Nicemol Jacob, Parukuttyamma Prema
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 44, Iss 2, Pp 263-267 (2006)
Production of different pectinolytic enzymes was attempted using the actinomycete strain Streptomyces lydicus in submerged fermentation. Polygalacturonase and pectin lyase activities were detected in the culture supernatant, but the strain was not ab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ebba807d51344cf96724beaf18a9bce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.