Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"slovak honey"'
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 467-474 (2021)
The current interdisciplinary research studies the antimicrobial activity of selected polyfloral kinds of honey (n = 30) against three microorganisms (gram-positive bacteria Enterococcus faecalis, gram-negative bacteria Salmonella enterica, and one y
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c412bc22cdc2413e94af012771a70948
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 467-474 (2021)
The current interdisciplinary research studies the antimicrobial activity of selected polyfloral kinds of honey (n = 30) against three microorganisms (gram-positive bacteria Enterococcus faecalis, gram-negative bacteria Salmonella enterica, and one y
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.