Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"slaughterhouse side streams"'
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
With increasing consumer interest in functional foods, proteins from slaughterhouse side streams can offer interesting application opportunities in this respect. Worldwide, increasing numbers of people are suffering from hypertension and protein defi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meinert L; Danish Meat Research Institute Gregersensvej 9 2630 Taastrup Denmark., Broge EH; Danish Meat Research Institute Gregersensvej 9 2630 Taastrup Denmark., Bejerholm C; Danish Meat Research Institute Gregersensvej 9 2630 Taastrup Denmark., Jensen K; Danish Meat Research Institute Gregersensvej 9 2630 Taastrup Denmark.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2015 Oct 06; Vol. 4 (2), pp. 290-7. Date of Electronic Publication: 2015 Oct 06 (Print Publication: 2016).