Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"skullcap root"'
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 53, Iss 7, Pp 373-380 (2008)
The aim of this study was to evaluate the effect of the baical skullcap root (Scutellaria baicalensis radix) on the performance, chemical composition of the muscles and sensory characteristics of the meat of broiler chickens. 120 one-day old Hubbard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1854d370c4ea4edd8fb19c4199c90af6
Publikováno v:
Journal of separation scienceREFERENCES. 43(13)
Clarification of the quality and biological effect equivalence of traditional Chinese medicines containing multi-origin species is essential to improve their current quality standards, and also is the core problem to clarify the origins of single her
Autor:
Liu Xu, Liu Cui, Fan Yunpeng, Hu YuanLiang, Wang De-yun, Sun Zhan’ao, Yi Fang, Zhang Baokang, Liu Dan, Liu Jiaguo, Zhang Yu-qing
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules
Highlights ► Flavone prescriptions composed with suitable compatibility could possess synergistical action of antiviral effect. ► EF-BSRF, EF-SF-WDFF-BSRF and EF-WDFF-BSRF could significantly inhibit the cellular infectivity of NDV in CEF. ► EF
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The aim of this study was to evaluate the effect of the baical skullcap root ( Scutellaria baicalensis radix) on the performance, chemical composition of the muscles and sensory characteristics of the meat of broiler chickens. 120 one-day old Hubbard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b22ad4f004ad58acd7a39426a50dbc94
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-48249148684&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-48249148684&partnerID=MN8TOARS
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.