Zobrazeno 1 - 10
of 504
pro vyhledávání: '"skim milk powder"'
Autor:
Khadka Sabina, Timsina Anju
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 65-78 (2024)
This study aims to optimize the utilization of whey, a significant dairy by-product from paneer production, in whey-based yogurt preparation. The primary goal is to identify the optimal ratio of skim milk powder and stabilizer (pectin) to minimize sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92ef11a2782645abb30c9d28a6c599cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dairy, Vol 3, Iss 3, Pp 565-576 (2022)
The physicochemical changes during the storage of high protein powders, such as skim milk powder (SMP), nonfat dry milk (NDM), and milk protein concentrates (MPC), can result in a variation in the functional properties of the powders. The objective o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d40db818b3f4867b9dd89645794553e
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 18, Iss 1 (2023)
Chicken nuggets are a popular product among the public, but because of the relatively high price, not all people can consume them. The development of innovation in processed nugget products is increasingly diverse, such as using chicken liver added s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd981a289a374e69a1720d466b060920
Publikováno v:
Jurnal Ilmu-Ilmu Peternakan, Vol 32, Iss 1, Pp 22-34 (2022)
Cured egg yolk cookies is one of the processed egg products containing egg yolk which has been curing with salt and sugar. The purpose of this study was to evaluation of physical, chemical, microbiological and sensory quality of cured egg yolk cookie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0025b8af105d4f5594281902e068268c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dhiman, Pooja, Kumar, Amit
Publikováno v:
International Journal of Quality & Reliability Management, 2020, Vol. 38, Issue 7, pp. 1614-1627.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJQRM-12-2019-0370
Autor:
Aneta Bełdycka-Bórawska, Piotr Bórawski, Marta Guth, Andrzej Parzonko, Tomasz Rokicki, Bogdan Klepacki, Marcin Wysokiński, Agnieszka Maciąg, James William Dunn
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 67, Iss 9, Pp 373-381 (2021)
This article presents changes in the prices of milk and other dairy products in the European Union (EU). First, the descriptive statistics of the prices of milk and dairy products are presented, and then correlation and regression analyses were condu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/279107d824d748a6a4cd195a4668bbe9
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 2, Pp 395-401 (2021)
Introduction. One of the promising methods in the production of dairy and other food in concentrated, condensed and dry forms is a consistent combination of dehydration methods. The subject of this research relevant now is approaches to the calculati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d6cd317d5f46aba747847198898315