Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"sire breed"'
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 65, Iss 9, Pp 337-345 (2020)
The aim of the study was to evaluate the effect of crossing Mecklenburger Schecke (MS) males with the maternal commercial line of HYLA rabbits on the growth performance, mortality and body and carcass components of fattened rabbits under intensive fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daa23ede64424cd5b8d2e176e82b473f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 61, Iss 9, Pp 383-390 (2016)
The study evaluated the effects of sire breed (SB: Vienna Blue (VB) and Burgundy Fawn (BF)), parity order (P: 1 = nulliparous, 2 = primiparous, ≥3 = multiparous), slaughter season (SS: spring, summer), and gender (G: males, females) on the meat qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84bfe89f03d8472097fc3b6299c2c9e8
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 24, Iss 2, Pp 145-154 (2016)
The aim of the study was to evaluate some meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat when considering 2 sire breeds (SB: Vienna Blue [VB]; Burgundy Fawn [BF]; both coloured and slow-growing breeds), several parity orders (P: 1,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66ac5f2e1ad84b8584ed54fa92edafa8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
World Rabbit Science, Vol 24, Iss 2, Pp 145-154 (2016)
World Rabbit Science
World Rabbit Science, Universidad Politécnica de Valencia, 2016, 24 (2), pp.145-154. ⟨10.4995/wrs.2016.4300⟩
World Rabbit Science 2 (24), 145-154. (2016)
instname
World Rabbit Science, Vol 24, Iss 2, Pp 145-154 (2016)
World Rabbit Science
World Rabbit Science, Universidad Politécnica de Valencia, 2016, 24 (2), pp.145-154. ⟨10.4995/wrs.2016.4300⟩
World Rabbit Science 2 (24), 145-154. (2016)
[EN] The aim of the study was to evaluate some meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat when considering 2 sire breeds (SB: Vienna Blue [VB]; Burgundy Fawn [BF]; both coloured and slow-growing breeds), several parity orders (P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f0bdf3b93e25ee1b8c94fd534b4bd680
http://hdl.handle.net/11568/806252
http://hdl.handle.net/11568/806252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.