Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"single-sided nuclear magnetic resonance (NMR)"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 3, Pp 1586-1595 (2023)
ABSTRACT: The noninvasive, longitudinal study of products and food processing is of interest for the dairy industry. Here, we demonstrated that single-sided nuclear magnetic resonance (NMR) can be used for noninvasive monitoring of the cheese ripenin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7868ef6e49e943cd871a7241d2490e55
Autor:
Kharbanda, Y. (Y.), Mailhiot, S. (S.), Mankinen, O. (O.), Urbańczyk, M. (M.), Telkki, V.-V. (V.-V.)
The noninvasive, longitudinal study of products and food processing is of interest for the dairy industry. Here, we demonstrated that single-sided nuclear magnetic resonance (NMR) can be used for noninvasive monitoring of the cheese ripening process.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::d42c599143bbbe569439b1e076ba1b60
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2023042739044
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2023042739044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.