Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"simulated in vitro gastrointestinal digestion"'
Autor:
Urmila Khulal, Teodora Đukić, Katarina Smiljanić, Tamara Vasović, Jelena M Aćimović, Andreja Rajkovic, Tanja Cirkovic Velickovic
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 113, Iss , Pp 106052- (2024)
Meat samples were subjected to thermal processing combined with simulated INFOGEST in vitro gastrointestinal (GI) digestion. Protein modifications (PMs) were screened with commercially available PM-specific antibodies. Specific proteins at 20, 37, 50
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbf9c36345ae46ce873ff6b7e341a741
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 1, Iss 1 (2015)
This work examined the effect of extraction regime (hot water vs. simulated in vitro gastrointestinal digestion) and postharvest storage on the chemical composition, molecular weight, and bioactive properties of polysaccharides obtained from sweet ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58c2a9ee8d4e48d090625c6c99ffb727
Publikováno v:
LWT
LWT-Food Science and Technology
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2021, 152, pp.112250. ⟨10.1016/j.lwt.2021.112250⟩
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
LWT-Food Science and Technology
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2021, 152, pp.112250. ⟨10.1016/j.lwt.2021.112250⟩
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
In this work, we observed the effect of grape juice (% concentrated juice/% concentrated camel milk: GJ20/80, GJ50/50) and pomegranate juice (PJ20/80, PJ40/60) fortification on camel milk (CM) protein solubility and digestibility. Proteins were disso
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.