Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"simulated digestion in vitro"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 22, Pp 26-33 (2024)
Tilapia fillets rinsed in ozone water were made into surimi, and the effects of ozone water concentration and rinsing time on the quality and in vitro digestive properties of surimi were investigated. Furthermore, the mechanism by which ozone water r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88487638aa014257a98a9645f37fcd71
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3668 (2024)
Pleurotus eryngii mushroom has been proven to have anti-aging bioactivities. However, few studies have focused on edible Pleurotus eryngii mushroom feet peptides (PEMFPeps). In this paper, the effects of delaying the senescence of D-Galactose-induced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/015568b7e0544b42b4b133cea3e88242
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 427-432 (2023)
To evaluate the potential of chicken blood for dietary iron supplementation, chicken blood and ferrous chloride were used as raw materials to prepare iron-chelating peptides from chicken blood in this paper. The structure of iron-chelating peptides f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b148d56c2814e1695d3dcc059f3b183
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 5, Pp 62-68 (2023)
为提高亚麻籽二酯油的稳定性和利用率,以抗性糊精和酪蛋白酸钠为复合壁材,单硬脂酸甘油酯(MG)和柠檬酸脂肪酸甘油酯(CITREM)为复合乳化剂,制备亚麻籽二酯油乳液,并进一步采用喷雾
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0046d8e9f3b499091a1a98ae214f7f2
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 11, Pp 20-26 (2022)
Objective: To evaluate the physiological effects of whole kidney been food and develop functional resources of different color kidney beans. Methods: The contents of total polyphenols, flavonoids and acid polysaccharides, and antioxidant and α-amyla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cd49574bbb84791bb3600a18ed36059
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 185-191 (2022)
In this study, ginger peel polysaccharide were combined with zinc sulfate, and its preparation process was optimized by single factor and response surface experiments with the chelation rate as the index. The digestion and absorption of ginger peel p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f48e62d520c14061bc8ccf1cd87bc692
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 93-104 (2022)
The purpose of this study was to verify the effect of ultra-high pressure treatment on the structure of whey protein concentrate, and to explore its functional changes after entering the human digestive process through simulated digestion in vitro. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d338b1600c514afca995e05a3490bc9b