Zobrazeno 1 - 10
of 4 354
pro vyhledávání: '"sigma 54"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1997 Sep 01. 94(18), 9538-9543.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43059
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayrapetyan H; Laboratory of Food Microbiology, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen University, Wageningen, The Netherlands; Top Institute of Food and Nutrition (TIFN), Nieuwe Kanaal 9A, 6709 PA, Wageningen, The Netherlands., Tempelaars M; Laboratory of Food Microbiology, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen University, Wageningen, The Netherlands; Top Institute of Food and Nutrition (TIFN), Nieuwe Kanaal 9A, 6709 PA, Wageningen, The Netherlands., Nierop Groot M; Top Institute of Food and Nutrition (TIFN), Nieuwe Kanaal 9A, 6709 PA, Wageningen, The Netherlands; Food and Biobased research, Wageningen UR, Bornse Weilanden 9, 6708 WG, Wageningen, The Netherlands., Abee T; Laboratory of Food Microbiology, Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen University, Wageningen, The Netherlands; Top Institute of Food and Nutrition (TIFN), Nieuwe Kanaal 9A, 6709 PA, Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2015 Aug 04; Vol. 10 (8), pp. e0134872. Date of Electronic Publication: 2015 Aug 04 (Print Publication: 2015).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.