Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"shuangjing green tea"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 273-281 (2024)
To investigate the composition characteristics of aroma compounds in different grades of Shuangjing green tea, headspace solid-phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME-GC/MS) was used to detect and analyze aroma compounds i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83cda6e9ba424732a20c09f828f676e8
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; May2024, Vol. 45 Issue 10, p273-281, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; Feb2024, Vol. 15 Issue 3, p256-264, 9p