Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"shortfall nutrients"'
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Limited evidence is available that focuses on beans within American dietary patterns and health. The purpose of this study was to identify commonly consumed adult dietary patterns that included beans and compare shortfall nutrient
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42b6fd334111489e8510b354517fa524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Background: While dietary recommendations call for greater whole-grain intake and reduced refined grain consumption, there are limited peer-reviewed studies examining the influence of fortified/enriched refined grains on nutrient adequacy.Methods: A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df554265d98c464a8e7e3bafb2f5fd96
Autor:
Jess A. Gwin, J. Philip Karl, Laura J. Lutz, Erin Gaffney-Stomberg, James P. McClung, Stefan M. Pasiakos
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 6 (2019)
Objective: This study characterized habitual dietary protein intake in healthy young adults entering military service and explored whether diet protein density is associated with diet quality and micronutrient intake.Methods: An FFQ was used to estim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc86b97db18e4a8bb83fdc96b6299c3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition
Background Women of childbearing age (WCBA) and women of menopausal age (WMENO) have distinct nutritional needs. Understanding nutrient intake and status in these life stages is critical for tailoring dietary recommendations. Objectives The objective
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients; Volume 13; Issue 12; Pages: 4489
Nutrients, Vol 13, Iss 4489, p 4489 (2021)
Nutrients; Volume 13; Issue 12; Pages: 4489
Nutrients, Vol 13, Iss 4489, p 4489 (2021)
Avocado is a nutrient-rich food that has been shown to benefit the health and diet quality of adults. In this paper, we examined if habitual intake of avocado among adolescents is associated with their diet quality, food and nutrient intake, and meas
Autor:
Victor L. Fulgoni, Yanni Papanikolaou
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition
Background: While dietary recommendations call for greater whole-grain intake and reduced refined grain consumption, there are limited peer-reviewed studies examining the influence of fortified/enriched refined grains on nutrient adequacy.Methods: A