Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"short chains"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moustier Paule
Publikováno v:
Natures Sciences Sociétés, Vol 25, Iss 1, Pp 7-20 (2017)
The paper investigates the role and future of short food chains supplying cities in developing countries. It is based on a conceptual framework on proximity (mostly used in developed countries and tested here in developing contexts), surveys in Vietn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e43193cf8fac47069f08b29c45af801a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Redes ; Vol. 27 (2022)
Redes; Vol. 27 (2022)
Redes; v. 27 (2022)
Redes (Santa Cruz do Sul. Online)
Universidade de Santa Cruz do Sul (UNISC)
instacron:UNISC
Redes; Vol. 27 (2022)
Redes; v. 27 (2022)
Redes (Santa Cruz do Sul. Online)
Universidade de Santa Cruz do Sul (UNISC)
instacron:UNISC
The objective of this work was to analyze the data of rural agroindustries from the 2017 Agricultural Census, in order to build a profile of the experiences in Brazil, in macro-regions and in both types of agriculture (family - AF and non-family - AN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2fa3245f76fe8f19ba5bf549718fa1b9
https://online.unisc.br/seer/index.php/redes/article/view/16727
https://online.unisc.br/seer/index.php/redes/article/view/16727
Autor:
Souza, Ronaldo Tavares de
A produção e o comércio de alimentos orgânicos mostram-se como um mercado em desenvolvimento, e esse se apresenta como alternativa agrícola com menores externalidades negativas. No entanto, há algum tempo já é indicado um processo de convenci
Publikováno v:
Revue internationale P.M.E.. 33:261-296
De nouvelles initiatives alternatives émergent dans le secteur alimentaire, avec un engouement particulier pour les circuits courts et la vente directe. Des producteurs se rassemblent pour créer des magasins de producteurs (MP) afin de vendre leur
Autor:
Gregory A. Baker, Sandra Cristina de Oliveira, Gilberto Miller Devós Ganga, Andréa Rossi Scalco
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2020-12-12T01:16:35Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2020-05-01 The quality of the agri-food product, as well as the attributes that define it, has been developed for decades, where discussions around the
Autor:
Colarič, Ines
Javni zavodi v Sloveniji so z Zakonom o javnem naročanju in Uredbo o zelenem javnem naročanju zavezani k upoštevanju pravil javnega naročanja zelenjave. Namen javnega naročanja je zagotavljanje gospodarne, učinkovite in transparentne porabe jav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::37ee08c32a703d95edc3fd90c1a38966
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=146232&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=146232&dn=
Autor:
Pablo Tittonell, V. E. El Mujtar, M. Fernandez, Irene Maria Cardoso, Valeria Esther Alvarez, P. Petersen, M. A. Mendonça, S. Sarapura, Luciana Laborda, G. B. Fernandes, P. V. Preiss
Publikováno v:
Agricultural Systems, 190:103098. ELSEVIER SCI LTD
Agricultural Systems
Agricultural Systems 190 : Art:103098 (Mayo 2021)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
Agricultural Systems
Agricultural Systems 190 : Art:103098 (Mayo 2021)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
Este trabajo contó con la colaboración de 15 co-autores In Latin America, the so-called informal sector associated with family farming and the agroecology movements were instrumental at coping with and adapting to the COVID-19 challenges. OBJECTIVE