Zobrazeno 1 - 10
of 555
pro vyhledávání: '"shelf-life of fresh fish"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramiro Sanchez, María Alejo, Patricia Escribano, Patricia Arroyo, Félix Meléndez, Jesús Lozano
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 112 (2024)
The fishing industry faces significant challenges in supply chain management and fish quality assurance. Freshness, a crucial quality attribute, decreases over storage time. Traditional freshness control methods like sensory analysis, chromatography,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9f16a90107849399f4fb737ee1215fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Renata A. Amaral, Carlos A. Pinto, Vasco Lima, Jéssica Tavares, Ana P. Martins, Liliana G. Fidalgo, Ana M. Silva, Maria M. Gil, Paula Teixeira, Joana Barbosa, Francisco J. Barba, Jorge A. Saraiva
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2300 (2021)
Due to its characteristics, fresh fish is a highly perishable food with a very short shelf-life under refrigeration. Several methods have been introduced to slow down its deterioration, such as by means of oxygen depletion of the food package (vacuum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81916ec4fdb44edf9f93f9502b419cf9
Autor:
López Gómez, Antonio, Navarro Segura, Laura, Hasa, Simona Georgina, Ros Chumillas, María, Martínez Hernández, Ginés Benito
Publikováno v:
Repositorio Digital de la Universidad Politécnica de Cartagena
instname
instname
The shelf life of fresh chilled and ice-preserved fish is relatively short. For this reason, different techniques have been studied in order to maintain the freshness characteristics of the fish for as long as possible. The work that is now presented
Autor:
Sánchez, Ramiro, Alejo, María, Escribano, Patricia, Arroyo, Patricia, Meléndez, Félix, Lozano, Jesús
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2024, Vol. 112, p115-120, 6p
Autor:
Daniel Rico, Irene Albertos, Oscar Martinez-Alvarez, M. Elvira Lopez-Caballero, Ana Belen Martin-Diana
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 22, p 5260 (2020)
The growing interest from consumers toward healthy and nutritious products and their benefits for health has increased the consumption of whole and processed fish. One of the main problems of fish is the short shelf life, especially when it is proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e4b23676a6e4cfc803d8bbaaf2516f9
Autor:
Σινανόγλου, Βασιλεία, Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης, Μούτου, Κατερίνα
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3616::bdff25d45a64ac34ff3b0e16878f115a