Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"shelf quality"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 19, Pp 379-384 (2022)
According to the common industry difficulties that green tea was easily aging and deterioration during storage, the conditions of temperature, humidity, oxygen and moisture were used as control variables to investigate the storage quality stability o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c1e998ad5d54f7a8f672f0d7065f7af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Winter jujube fruit is susceptible to aging, peel reddening, dehydration, shrinkage, and tissue softening during shelf life after it is removed from the cold storage conditions. In this study, the effects of 1-methylcyclopropene (1-MCP) and salicylic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a40ca15b3ce54eddab08b8b856bf4c3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kozole, Andreja
S poskusom smo želeli ugotoviti, če lahko z izbiro substrata vplivamo na to, kako dolgo bodo sadike bazilike ohranile svojo polično kakovost, ko nimajo več oskrbe z vodo. Glavni cilj je bil najti substrat z dodano mineralno ali sintetično kompon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::4fb38da319734db3e699c54817b56b37
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=120524
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=120524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.