Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"shelf life of food"'
Autor:
Mohammed A. Alsoufi, Raghad A. Aziz
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 36, Iss 2 (2023)
Antimicrobial proteins (AMP) from chickpea (Cicer arietinum L.) seeds were isolated and purified using the saturation of (NH4)2So4 by 80% and gel filtration through Sephacryl S-200, the inhibition zone of the separated peak was 24, and 22 mm for grow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af24a0fb7b9f4e0993b00ba4807e602d
Autor:
Adriana Scattareggia Marchese, Elena Destro, Carlo Boselli, Francesco Barbero, Mery Malandrino, Giusy Cardeti, Ivana Fenoglio, Luigi Lanni
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 2941 (2022)
Human listeriosis is a serious foodborne disease of which outbreaks are occurring increasingly frequently in Europe. Around the world, different legal requirements exist to guarantee food safety. Nanomaterials are increasingly used in the food indust
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b891263dc25849aa8ed6ec13b89c9d09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jan HRON, Tomas MACAK
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 61, Iss 9, Pp 393-399 (2015)
In the past, food packaging was primarily used to support product sales and protect food from contamination or environmental effects which would reduce the life of the food. According to the World Health Organization (WHO), in the United States, from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/476dd3fc82014e6eb0901cacdf8f7ddc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 2 138-144
Akademik Gıda
Akademik Gıda
In this study, the effect of green tea powder (GTP) in ice cream production on the ice cream properties and viability of probiotic bacteria [Bifidobacterium animalis ssp. lactis (Bifidobacterium BB-12) (P)] was investigated. Four ice cream groups (Co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1278b79e734529154c4dfcea9007361e
https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85138069767&origin=SingleRecordEmailAlert&dgcid=raven_sc_affil_en_us_email&txGid=da1565b0fcecdd11f1ff9240d30a8e61
https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85138069767&origin=SingleRecordEmailAlert&dgcid=raven_sc_affil_en_us_email&txGid=da1565b0fcecdd11f1ff9240d30a8e61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilaria Marchioni, Laura Pistelli, Benedetta Ferri, Andrea Copetta, Barbara Ruffoni, Luisa Pistelli, Basma Najar
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Frontiers in Plant Science
Frontiers in Plant Science
Edible flowers are niche horticultural products, routinely used as cooking ingredients in the food industry. Currently, new species are required with the aim of enlarging the number of species with a long shelf-life, healthy nutraceutical compounds,
Autor:
Škufca, Tina
Uvod: Okužbe in zastrupitve s hrano predstavljajo vedno večji javnozdravstveni problem. Po poročanju Evropske agencije za varno hrano (EFSA), glede mesta potrjenih izbruhov okužb in zastrupitev s hrano, največji delež že vrsto let zasedajo dom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::650c1f36e24e977ed2468520af8cb4cd
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=129518&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=129518&dn=