Zobrazeno 1 - 10
of 1 557
pro vyhledávání: '"sheep nutrition"'
Autor:
Singh, Sultan1 (AUTHOR), Koli, Pushpendra1,2 (AUTHOR) kolipushpendra@gmail.com, Singh, Tejveer1 (AUTHOR), Das, Madan Mohan1 (AUTHOR), Maity, Subhendu Bikash1 (AUTHOR), Singh, Krishna Kunwar1 (AUTHOR), Katiyar, Rohit1 (AUTHOR), Misra, Asim Kumar1 (AUTHOR), Mahanta, Sanat Kumar1 (AUTHOR), Srivastava, Manoj Kumar1 (AUTHOR), Anele, Uchenna Young3 (AUTHOR), Oderinwale, Olatunde Akeem3 (AUTHOR), Ren, YongLin2 (AUTHOR) kolipushpendra@gmail.com
Publikováno v:
PLoS ONE. 5/25/2024, Vol. 19 Issue 5, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mike Freer, Hugh Dove
This book provides a review of the current state of knowledge on all aspects of sheep nutrition. The main emphasis is on sheep grazing in systems that range from intensively utilized sown pastures to extensive rangelands.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sultan Singh, Pushpendra Koli, Tejveer Singh, Madan Mohan Das, Subhendu Bikash Maity, Krishna Kunwar Singh, Rohit Katiyar, Asim Kumar Misra, Sanat Kumar Mahanta, Manoj Kumar Srivastava, Uchenna Young Anele, Olatunde Akeem Oderinwale, YongLin Ren
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 19, Iss 5 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42d098022fd7425abdff8953618a9eb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giuseppe Pulina
Sheep milking is widespread throughout the Mediterranean, and is becoming more common in countries such as the UK, USA, Central America, South Africa, Australia and New Zealand. Good nutrition is a critical factor in optimising dairy production from
Autor:
Oliveira, Gabriela Bagio
O consumo na dose correta e principalmente na frequência adequada são as principais dificuldades do fornecimento de ionóforos para animais em dietas com elevado teor de volumoso. O objetivo do estudo foi avaliar o efeito da frequência do fornecim