Zobrazeno 1 - 10
of 16 722
pro vyhledávání: '"sheep meat"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 173-180 (2024)
The hindleg meat of Tan sheep was injected postmortem with the phosphoinositide 3-kinase (PI3K) inhibitor LY294002 at a concentration of 10 μmol/L and stored at 4 ℃. After 0, 2, 4, 6 and 8 days, the protein expression of PI3K and protein kinase B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af264e487bc34c39b9b4631f37245277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingyu Wang, Ruina Zhao, Yang Liu, Tieying Hu, Xiaolong Li, Long He, Zhaobin Guo, Cheng Chen, Xixiong Shi
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101887- (2024)
Oula Tibetan sheep meat has rich nutritional value but relatively poor tenderness. Recently, apoptosis of muscle cells has gradually become a research hotspot for improving meat tenderness during postmortem aging. Smac can promote the decrease of IAP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5b11a8704e94129bd7bfa6ed407d2ae
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 13, p105-111. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blagojevic, Bojan (AUTHOR), Guillier, Laurent (AUTHOR), Lindqvist, Roland (AUTHOR), Hempen, Michaela (AUTHOR), Martino, Laura (AUTHOR), Goudjihounde, Sonagnon Martin (AUTHOR), Koutsoumanis, Konstantinos (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. Jul2024, Vol. 22 Issue 7, p1-27. 27p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 153-162 (2024)
In order to clarify the mechanism underlying the regulatory effect of oxidative phosphorylation (OXPHOS) on the color stability of Tan sheep meat during postmortem storage, the M. longissimus dorsi of 6-month-old Tan sheep was stored at 4 ℃ after s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bfe5ed402224ceba104ff570534c5b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.