Zobrazeno 1 - 10
of 826
pro vyhledávání: '"shear cell"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavan Kumar, Neelesh Sharma, Muideen Adewale Ahmed, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw, Nitin Mehta, Ahmed Abubakar Abubakar, Muhammad Nizam Hayat, Ubedullah Kaka, Sung-Jin Lee, Awis Qurni Sazili
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Meat analogs have opened a new horizon of opportunities for developing a sustainable alternative for meat and meat products. Proteins are an integral part of meat analogs and their functionalities have been extensively studied to mimic meat-like appe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50b83571e98244cb84769bfebef64ce0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
KONA Powder and Particle Journal, Vol 38, Iss 0, Pp 3-25 (2020)
The design of new technology for processing and manufacturing particulate products requires understanding granular rheology over a broad range of conditions. Powders display a complex behaviour due to their ability to rearrange under stress, and as a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0915b01ca0774b639f102bba984404da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 18, p 5855 (2022)
Nowadays, a growing offering of plant-based meat alternatives is available in the food market. Technologically, these products are produced through high-moisture shear technology. Process settings and material composition have a significant impact on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e027b52c376d42bd99e360e57e4157d6