Zobrazeno 1 - 10
of 2 991
pro vyhledávání: '"shark meat"'
Autor:
Divya Karnad, S. Narayani, Shruthi Kottillil, Sudha Kottillil, Trisha Gupta, Alissa Barnes, Andrew Dias, Y. Chaitanya Krishna
Publikováno v:
Conservation Science and Practice, Vol 6, Iss 1, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Over one third of shark and ray (henceforth elasmobranch) species are threatened by global extinction. Overfishing, driven largely by human consumption of various products is a key threat to >95% of threatened elasmobranch species. The local
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bf38771b11f4e758aa91c00f65bd3af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemosphere December 2023 344
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbosa-Filho, Márcio L. V., Hauser-Davis, Rachel Ann, Siciliano, Salvatore, Dias, Thelma L. P., Alves, Rômulo R. N., Costa-Neto, Eraldo M.
Publikováno v:
Ethnobiology Letters, 2019 Jan 01. 10(1), 97-103.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26910061
Autor:
Nijman, Vincent1 (AUTHOR) vnijman@brookes.ac.uk
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Aug2023, Vol. 13 Issue 16, p2656. 15p.
Publikováno v:
Frontiers in Conservation Science, Vol 3 (2022)
Peru has one of the major shark fisheries in the world. Moreover, shark meat consumption is popular and the main commercially exploited species are considered threatened. Recent studies have found high mislabeling rates and high concentrations of met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4d4a0ea19b8495a97e0e1eadb90f233
Autor:
Souza-Araujo, J., Souza-Junior, O.G., Guimarães-Costa, A., Hussey, N.E., Lima, M.O., Giarrizzo, T.
Publikováno v:
In Chemosphere February 2021 265
Autor:
Laura Elizalde-Ramírez, Patricia Ramírez-Romero, Guadalupe Reyes-Victoria, Edson Missael Flores-García
Publikováno v:
Revista de Salud Ambiental, Vol 20, Iss 2 (2020)
Concern about the health risks due to the consumption of shark meat arose in two previous studies in which shark meat with high concentrations of methylmercury (MeHg) and fish meat with up to 60 % substitution with shark meat were documented. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a86f0fcf9f4a42e9a5b36885fabc4510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.