Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"shalmashi, Anvar"'
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 July 2020 260
Autor:
Shalmashi, Anvar
Publikováno v:
Innovative Food Technologies (IFT); Autumn2023, Vol. 11 Issue 1, p25-33, 9p
Autor:
SHALMASHI, ANVAR1 shalmashi@irost.org
Publikováno v:
Journal of Food Lipids. Nov2009, Vol. 16 Issue 4, p465-474. 10p. 1 Chart, 4 Graphs.
Autor:
SHALMASHI, ANVAR1, ABEDI, MOHAMMAD1, GOLMOHAMMAD, FERESHTEH1, EIKANI, MOHAMMAD HASSAN1 eikani@irost.org
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2010, Vol. 33 Issue 4, p701-711. 11p. 1 Diagram, 4 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2008, Vol. 31 Issue 3, p330-338. 9p. 1 Diagram, 3 Graphs.
A novel method for the fabrication of high purity yttria, Y2O3, nano-particles is presented by thermal decomposition of salicylic acid-Y(III) nano composite as precursor. The nano composite was formed by a sonochemical method from the reaction betwee
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d2a7ae96b9cc8772624030906ae242c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.