Zobrazeno 1 - 10
of 271
pro vyhledávání: '"sequential inoculation"'
Autor:
Julian Karaulli, Nertil Xhaferaj, Francesca Coppola, Bruno Testa, Francesco Letizia, Onejda Kyçyk, Renata Kongoli, Mamica Ruci, Fatbardha Lamçe, Kapllan Sulaj, Massimo Iorizzo
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 10, p 513 (2024)
Several studies in recent years have shown that the use of non-Saccharomyces yeasts, used both in single and in mixed fermentations with Saccharomyces cerevisiae, can help produce craft beers with distinctive compositional characteristics. The aim of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4da6e26527a4251954d57c6f20536fa
Autor:
Bruno Testa, Francesca Coppola, Massimo Iorizzo, Massimo Di Renzo, Raffaele Coppola, Mariantonietta Succi
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 88 (2024)
In the last decade, the application of non-Saccharomyces yeasts in oenology as a natural tool to obtain wine diversification and higher quality has aroused great interest. In this work, three Metschnikowia pulcherrima strains, isolated from a vineyar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/965cf5737f9f4e368aa14736f58ab25e
Autor:
Jing Li, Mengnan Hong
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Mixed culture fermentation with non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae as multi-starters has more advantages than spontaneous fermentation, and wine products with distinctive and pleasant aromas can fulfill the diverse demands of consu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8144177fdcd0420684c623532670ac07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorena López-Enríquez, Josefina Vila-Crespo, José Manuel Rodríguez-Nogales, Encarnación Fernández-Fernández, Violeta Ruipérez
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 977 (2023)
Two strains of Saccharomyces cerevisiae (Sc01 and Sc02) and one strain of Wickerhamomyces anomalus (Wa) were isolated from organic Verdejo spontaneous fermentations and used for the development of experimental winemaking. Sc01 and Sc02 represented 52
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0366c46931d42b9b47aaf37413f8a23
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3509 (2023)
Microbial inoculation in moromi fermentation has a great influence on the physicochemical and flavour properties of soy sauces. This work investigated the effect of inoculating Tetragenococcus halophilus and Wickerhamomyces anomalus on the flavour fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e79a7a9a58fd4a538073cb72137ae465
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1276-1286 (2022)
Spent coffee grounds (SCG) disposal is an environmental problem. These residues from coffee brewing and instant coffee production have potential to produce novel alcoholic beverages. SCG valorization through sequential alcoholic and malolactic fermen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22ab65b9ae1f46bba55e13ee7def3f25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.