Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"sensory wheel"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 47-55 (2024)
In order to clarify the sensory characteristics of Shine Muscat grape and build its scientific and perfect sensory wheel, this study established a sensory evaluation group to systematically evaluate the sensory characteristics of Shine Muscat grape s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420bd69512184198a8a4570f0e3d470c
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 756 (2024)
With a millennium-long history, traditional Chinese cereal vinegar (CCV) is a significant part of China’s cultural heritage. The unique flavor of CCV is derived from the use of cereal and its bran as raw materials and solid-state fermentation as a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0649081d7f5a4d48ac263adaac1273ad
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1205-1215 (2022)
Yunnan Province is the major coffee cultivation region in China, and coffee beans produced in Yunnan account for approximately 99% of the total national coffee production. So far, the sensory properties of Yunnan coffee have not been subjected to des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b03cbd3628984d0187b81fe8b42b9d59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1494 (2021)
Rakı is a traditional and Protected Designation of Origin (PDO) alcoholic beverage that is distilled from grape distillate with Pimpinella anisum L. in copper pot stills in Turkey. This study focused on the development of a sensory lexicon, a sensor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3f3aaecd6e14063a57e4d21a9b7437a
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 12, p 608 (2019)
Single-cultivar juices may be a valuable way to introduce different versions of a product to the market and obtain price discrimination. To communicate a product’s value, complex characteristics incorporated by each cultivar must be identified. New
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44d70ccf237447cbb601dd640e1ea59a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.