Zobrazeno 1 - 10
of 14 099
pro vyhledávání: '"sensory test"'
Autor:
Xiao, Chang-Fang1 (AUTHOR), Li, Yi-Fan1 (AUTHOR), Sun, Yang-Yang1 (AUTHOR), Meng, Ling-Yun1 (AUTHOR), Wu, Jing-Wen1 (AUTHOR), Wang, Min1 (AUTHOR), Cao, Yong-Qing1 (AUTHOR), Wang, Chen1 (AUTHOR), Yao, Yi-Bo1 (AUTHOR) yibo.yao@shutcm.edu.cn
Publikováno v:
BMC Gastroenterology. 7/29/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chang-Fang Xiao, Yi-Fan Li, Yang-Yang Sun, Ling-Yun Meng, Jing-Wen Wu, Min Wang, Yong-Qing Cao, Chen Wang, Yi-Bo Yao
Publikováno v:
BMC Gastroenterology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Purpose To evaluate the impact of two different parameters (body position and distension medium) on the rectal sensory test in patients with functional constipation and provide data support for the development of standardized operating proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da79199a106c4d0a8f4e0a828b90fa3a
Autor:
Novriani Tarigan, Fifi Nurjannah Tarigan, Sherlina Sherlina, Yolanda Oktaviani Hasibuan, Meysalina Saragih
Publikováno v:
Amerta Nutrition, Vol 8, Iss 2, Pp 230-238 (2024)
Background: Porang is local food that contains glucomannan beneficial for accelerating satiety. Therefore, they are good food for diets. Objectives: To determine the chemical and sensory content of flakes formulated from porang flour and tempe flou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cff52b7579d840119fa24990879b3d46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Evaluation of drying time on thickness variations on the physical and sensory test of tortilla chips
Autor:
Widya Puspantari, Dayu Dian Perwata Sari, Kokom Komariyah, Budiyanto Budiyanto, Donowati Tjokrokusumo
Publikováno v:
Agrointek, Vol 18, Iss 1, Pp 239-245 (2024)
Tortilla chips have differences of thickness, some consumers like thick tortillas and others like thin tortillas. The thickness of the tortilla affects the drying process. This research aimed to study the optimum drying time using cabinet drier on to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be7b962721724a1f88fe47be9b0639fc
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167