Zobrazeno 1 - 10
of 1 314
pro vyhledávání: '"sensory indicators"'
Autor:
Cheng, Jin1 (AUTHOR), Zhou, Dan-Dan1 (AUTHOR), Xiong, Ruo-Gu1 (AUTHOR), Wu, Si-Xia1 (AUTHOR), Huang, Si-Yu1 (AUTHOR), Saimaiti, Adila1 (AUTHOR), Xu, Xiao-Yu2 (AUTHOR), Tang, Guo-Yi2 (AUTHOR), Li, Hua-Bin1 (AUTHOR) lihuabin@mail.sysu.edu.cn, Li, Sha3 (AUTHOR) lihuabin@mail.sysu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 16, p3809. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Juan, Yu, Shen, Hong, Bing, Lin, Ruihan, Li, Qi, Zhang, Linlin, Lin, Tao, Jia, Haifeng, Yang, Dawen, Gu, Chengwei, Jia, Qimeng
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 February 2023 858 Part 3
Autor:
Aleksandr Kruchinin, Elena Yurova, Bolshakova Ekaterina, Svetlana Turovskaya, Elena Illarionova, Irina Barkovskaya, Victoria Leonova
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 11, Iss 1, Pp e12-e12 (2024)
Background and Objective: Principles of osmo and thermoanabiosis are used to produce sweetened condensed milks. Regarding their extended shelf lives, there are demands for their export to countries with various climates. However, high-positive and lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfef14b4487140f88ba284b93d7ac7ba
Autor:
C. Manoli, S. Di Bianco, A. Sigwalt, J. Defois, A.C. Dufay-lefort, T. Gambara, M.S. Gabriac, M. Leblanc Maridor, A. Duvauchelle Waché
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 2, Pp 101053- (2024)
Managers of health in livestock systems are asked to shift from a curative approach to a more preventive approach. This change requires sociological and technical reconfiguration and raises the issue of how changes are implemented by farmers and thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ce79da9083c4db282ee27dbefc82138
Autor:
Jin Cheng, Dan-Dan Zhou, Ruo-Gu Xiong, Si-Xia Wu, Si-Yu Huang, Adila Saimaiti, Xiao-Yu Xu, Guo-Yi Tang, Hua-Bin Li, Sha Li
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 16, p 3809 (2024)
Kombucha is a well-known fermented beverage traditionally made from black tea infusion. Recent studies have focused on finding alternative materials to create novel kombucha beverages with various health benefits. In this study, we prepared and evalu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b58996d3eb845da8e04889c8b4a7477
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 25, Iss 99, Pp 104-107 (2023)
Cheeses are food products obtained by concentration and biotransformation of the main components of milk under the influence of physicochemical factors of rennet enzyme preparations and microorganisms. Suluguni occupies an important place among chees
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f46f23b5fdcd4bb0962f75d44bc4551f
Publikováno v:
Journal of Plant Productions. Spring2023, Vol. 46 Issue 1, p51-63. 15p.