Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"sensory descriptors"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 47-55 (2024)
In order to clarify the sensory characteristics of Shine Muscat grape and build its scientific and perfect sensory wheel, this study established a sensory evaluation group to systematically evaluate the sensory characteristics of Shine Muscat grape s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420bd69512184198a8a4570f0e3d470c
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 324-334 (2024)
Jiang-flavor Baijiu is popular among consumers because of its profound cultural deposits, traditional solid-state brewing process, unique flavor, and sensory experience. In this study, 537 sensory descriptors for Jiang-flavor Baijiu were obtained fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cdcc24c07b446ba87269017c8eb2bee
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 263-275 (2023)
The beef consumed worldwide comes from different categories of cattle slaughtered at different ages. The aim of this work was to study the effects of the cattle category (young bulls, heifers, cull cows) and slaughter age on carcase and meat traits,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/069aa9939e9a466b8674eda7f0315157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
César Augusto Napa-Almeyda, Celia Criado, Jhony Mayta-Hancco, Marcial Silva-Jaimes, Luis Condezo-Hoyos, María Ángeles Pozo-Bayón
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 8, p 757 (2023)
In this study, we aimed to isolate and phenotypically characterize non-Saccharomyces yeast strains (NSYSs) from the skin of aromatic (Italy) and non-aromatic (Negra Criolla) grapes from vineyards in Moquegua, Peru, typically used for the production o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceaf6edd5553425c87ea447e2e45dab0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3097 (2022)
In the context of data management and processing, food science needs tools to organize the results of diverse studies to make the data reusable. In sensory analysis, there are no classification or wheel of textural attributes that can be used to inte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d63120f2c5ee4fd8a4820763688f7833
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 18, p 2889 (2022)
This study characterized, for the first time, the rearing managements (from birth to slaughter) applied throughout the cull cows’ life and observed the effect of these managements on the carcass and meat properties. From the individual data of 371
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23f6b6912884427c8b2a3b17c1b71b2e