Zobrazeno 1 - 10
of 350
pro vyhledávání: '"sensory active compounds"'
Autor:
Narváez, Esteban1 (AUTHOR) esteban.narvaez@udea.edu.co, Zapata, Esteban1 (AUTHOR) juan.zapata77@udea.edu.co, Dereix, Juan David1 (AUTHOR) juan.dereix@udea.edu.co, Lopez, Carlos1 (AUTHOR), Torijano-Gutiérrez, Sandra2 (AUTHOR) sandra.torijano@eia.edu.co, Zapata, Julián1 (AUTHOR) julian.zapatao@udea.edu.co
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 16, p3791. 16p.
Autor:
Esteban Narváez, Esteban Zapata, Juan David Dereix, Carlos Lopez, Sandra Torijano-Gutiérrez, Julián Zapata
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 16, p 3791 (2024)
Coffee, one of the most widely consumed commodities globally, embodies a sensory experience deeply rooted in social, cultural, and hedonic contexts. The cold brew (CB) method, characterized by cold extraction, is a refreshing and unique alternative t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c2566865d894ff8b03f7d3b560576be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sáenz-Navajas, María-Pilar, Avizcuri, José-Miguel, Ballester, Jordi, Fernández-Zurbano, Purificación, Ferreira, Vicente, Peyron, Dominique, Valentin, Dominique
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2015 60(1):400-411
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 58, Iss 5, Pp 407-412 (2010)
The aim of this work was to identify and quantify several sensory active compounds in various types of yogurts using gas chromatography and simultaneously to judge their influence on flavour of yogurts using sensory analysis. In total 4 types of whit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/047ac233e06e4bd0a0686ee850e69600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 58, Iss 5, Pp 407-412 (2010)
The aim of this work was to identify and quantify several sensory active compounds in various types of yogurts using gas chromatography and simultaneously to judge their influence on flavour of yogurts using sensory analysis. In total 4 types of whit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rukiye Erkaya, Anne Brockhoff, Masha Y. Niv, Yaron Ben Shoshan-Galeczki, Thomas Hofmann, Maximilian Kranz, Wolfgang Meyerhof, Corinna Dawid, Timo D. Stark, Christian Schmid
Publikováno v:
Food chemistry. 364
Licorice saponins, the main constituents of Glycyrrhiza glabra L. roots, are highly appreciated by the consumer for their pleasant sweet and long lasting licorice taste. The objective of the present study was to understand the molecular features that