Zobrazeno 1 - 10
of 339
pro vyhledávání: '"semi-permeable membrane"'
Autor:
Sayali A. Nangare, M. Pharm, Asif H. Ali, M. Pharm, Kakasaheb R. Mahadik, Ph.D, Sharvil S. Patil, Ph.D
Publikováno v:
Journal of Taibah University Medical Sciences, Vol 18, Iss 6, Pp 1511-1518 (2023)
الملخص: أهداف البحث: باليبيريدون هو عقار نظام تصنيف الصيدلة الحيوية الدرجة الثانية ذو قابلية منخفضة للذوبان ونفاذية عالية. يحتوي على 28 ٪
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01383ecebf7347578b834176e6d0627e
Publikováno v:
Advanced Manufacturing: Polymer & Composites Science, Vol 8, Iss 4, Pp 156-167 (2022)
AbstractIn this work, we investigate the use of discontinuous resin films in prepregs (semipregs) combined with a semi-permeable (air-permeable, resin-impermeable) release film intended to allow through-thickness air evacuation while simultaneously r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b35cd177e91e48be92d60ab9a6f79206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Серія Геологія. Географія. Екологія, Iss 56, Pp 76-87 (2022)
Introduction. The gas saturation coefficient is one of the most important parameters for calculating gas reserves. The parameter can be determined by laboratory petrophysical methods applying the residual water saturation coefficient. The latter, in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63ffcf3703384305afdcfdc0592b97c3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 2, Pp e06213- (2021)
Agriculture is the biggest consumer of fresh water in the world accounting for almost 70% of the water use. The burgeoning world population and increased demands to feed the world requires novel technologies that reconcile water consumption and food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad5eb20fb6e8458e8f5aba864bd8e858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.