Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"semi-hard cheeses"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marika Di Paolo, Valeria Vuoso, Rosa Luisa Ambrosio, Anna Balestrieri, Giovanna Bifulco, Aniello Anastasio, Raffaele Marrone
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 704 (2023)
The buffalo dairy sector is extending its boundaries to include new buffalo cheese productions beyond mozzarella, overcoming some barriers that make cheeses expensive and unsustainable. This study aimed to evaluate the effects of both the inclusion o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4e9be341a7b47d19e8e49e2027998e0
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 10, p 2068 (2022)
An in silico study that featured the effect of starter cultures on the bioactivity and other health benefits of peptides in semi-hard cheese is presented in this contribution. Model Caciotta-type cheese samples were obtained in laboratory conditions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b70f2cd1ce8746438e6b1a1168081b0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campagnollo, Fernanda B., Cadavez, Vasco, Gonzales-Barron, Ursula, Sant’Ana, Anderson, Schaffner, Donald W.
Traditional Minas cheeses are very popular in Brazil. These cheeses are of two types: artisanal ripened semi-hard cheeses (HC) produced with raw milk and refrigerated fresh soft cheeses (SC) generally produced with pasteurized milk. Purpose: This stu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::935ba672a6b059d3d232543e4e997dd4
http://hdl.handle.net/10198/19033
http://hdl.handle.net/10198/19033
Выпускная квалификационная работа "Товароведная характеристика, экспертиза качества полутвердых сычужных сыров и организация торговл
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7287701622374103bde5ee0d553e17c6
Autor:
Balčiūtė, Justina
Baigiamajame bakalauro projekte suprojektuota 2 t/pamainą našumo skirtingo fasavimo puskiečio sūrio, nokinto su mėlynuoju pelėsiu technologinė gamybos linija. Išvardintos ir aprašytos gamybai reikalingos žaliavos, nurodyti jas reglamentuoja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::d62327969ff6cd90072af1fdea2d9bcf
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD8754163&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD8754163&prefLang=en_US
Autor:
KARAKAŞ, Reyhan, KORUKLUOĞLU, Mihriban
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 3
Gıda
Gıda
Sepet cheese is a kind of traditional semi-hard cheese in the Mediterranean region of Turkey. Some of the cheeses have begun to forget and these kinds of products are sold only in local markets by producing within families. Providing the standardized
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::6adbf3ca34a181295470151f1ca56ac7
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6787/91356
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6787/91356
Autor:
Laridon, Yannick
L'objectif de cette thèse était de caractériser, de modéliser et de hiérarchiser les mécanismes acteurs de la croissance de bulles dans un fromage à pâte pressée non-cuite à l'échelle de la bulle. Pour cela, trois étapes majeu
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2014REN1S091/document