Zobrazeno 1 - 10
of 492
pro vyhledávání: '"selenylation"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 18-30 (2024)
In this paper, the preparation of Selenized Gastrodia elata polysaccharides (SeGEP) was conducted through HNO3-Na2SeO3 method using GEP and sodium nitrite as the raw materials, and the modification conditions were optimized by single factor experimen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15c20e23d68a45f6a2c708aa7819ba42
Autor:
Balati Hasimujiang, Zhixiong Ruan
Publikováno v:
SynOpen, Vol 07, Iss 04, Pp 511-520 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efc264fe3aa7466b85210aa89289c13b
Publikováno v:
Catalysts, Vol 14, Iss 7, p 413 (2024)
Herein, a green biocatalytic approach using lipase as a catalyst has been developed for the synthesis of 3-selanyl-isoflavones through the selenylation/cyclization of 2-hydroxyphenyl enaminones and diphenyl di-selenide under mild conditions. The envi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c0bdd569fdf4d63b270861659c81ea1
Autor:
Ya-Hui Yu, Xin-Huai Zhao
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 21, p 4679 (2023)
In this study, the soluble, but non-digestible, longan (Dimocarpus longan Lour.) polysaccharides (LP) were extracted from dried longan fruits and then chemically selenylated to produce two selenylated products, namely SeLP1 and SeLP2, with different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/297ac64331824079ae18785ca469bb53
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 2, Pp 104448- (2023)
Akebia quinata is a traditional medicinal plant distributed in East Asia and its fruits are applicated in food and pharmaceutical fields. Herein, a novel polysaccharide (AQP70-2A) with a molecular weight of 1.49 × 104 Da was isolated from the fruits
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b26d4033224a4a3bb1153012b878fd04
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1071-1083 (2022)
The soluble and non-digestible longan (Dimocarpus longan Lour.) polysaccharides (LP) with Se content less than 0.01 g/kg were extracted and selenylated chemically with the HNO3–Na2SeO3 system, to prepare two selenylated products namely SeLP1 and Se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1eccb97b3c9043819864f08e1dea3dfa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.