Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"selenized yeast"'
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 42, Iss 2, Pp 402-402 (2023)
In this experiment the effects of supplementation of the diet for laying hens with sodium selenite (SS) or selenized yeast (SY) on body weight of laying hens was studied. The chickens of Shaver Starcross 288 hybrid were randomly divided at the day of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c105218e8229424cb30bc1111190ed27
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 42, Iss 2, Pp 408-408 (2023)
In this experiment the effects of supplementation of the diet for laying hens with sodium selenite (SS) or selenized yeast (SY) on whole egg and egg shell quality of layers were studied. The chickens of Shaver Starcross 288 strain were randomly divid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f615102bf4d8424fa79ba86183490248
Autor:
Henrieta Arpášová, Peter Haščík, Miroslava Kačániová, Branislav Gálik, Jozef Golian, Martin Mellen
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 45, Iss 1, Pp 11-11 (2023)
In this experiment the effects of supplementing of the diet for laying hens with sodium selenite (SS) or selenized yeast (SY) on the quality and content of some minerals of eggs were studied. Hy-Line Brown chickens were randomly divided on the day of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a2f1d8308284e69aa637b9f67193021
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 58, Iss 2, Pp 91-97 (2013)
Two hundred and forty laying hens were fed diets supplemented with vitamin C and selenium (Se). Vitamin C was added at 0 or 200 mg/kg, and Se was added as sodium selenite or selenized yeast at 0.3 mg/kg. The feed intake and egg production were measur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63259f93fbbe4e16a9e4d47eabb3de72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Luísa Maulvault, Vera Barbosa, Piotr Eljasik, Pedro Pousão-Ferreira, Mónica Mai, Marta Martins, Patrícia Anacleto, Małgorzata Sobczak, Inês Delgado, Laura Ribeiro, António Marques, Marisa Barata, Jorge Dias, Inês Coelho, Marta Santos, Maria Luísa Carvalho, Remigiusz Panicz, Ravi Araújo‐Luna, Agnieszka Tórz, Jacek Sadowski, Helena Oliveira
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology
Developing tailor-made fortified farmed fish is a promising solution to overcome nutritional deficiencies and increase consumer confidence in these products. This study evaluated the supplementation of three fortified diets with I-rich seaweed and se
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 4, Iss 5, Pp n/a-n/a (2006)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d49640793d7462f8f1fd9649b84c33f