Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"selenium-enriched germinated brown rice"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 101-111 (2024)
This study aimed to develop a medium-low glycemic index (GI) cereal meal replacement powder suitable for diabetic patients using selenium-enriched germinated brown rice, red adzuki beans, barley, tartary buckwheat, bean dregs, and mulberry leaf extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ebbeae547364ba79400edaa081c4c9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Jun2024, Vol. 45 Issue 12, p101-111, 11p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2018, Vol. 98 Issue 6, p2295-2301, 7p
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Dec2023, Vol. 44 Issue 23, p144-155, 12p
Autor:
Geng, Jingzhang1,2 (AUTHOR), Li, Jiaxuan3 (AUTHOR), Zhu, Fengmei4 (AUTHOR), Chen, Xiangning5 (AUTHOR), Du, Bin4 (AUTHOR) bindufood@aliyun.com, Tian, Honglei6 (AUTHOR), Li, Jun4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Mar2022, Vol. 46 Issue 3, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; 2022, Vol. 13 Issue 9, p2932-2939, 8p
Autor:
Liu, Kunlun1 (AUTHOR) knlnliu@126.com, Ning, Mengru1 (AUTHOR)
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. May2021, Vol. 142, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 98:2295-2301
The quality of nutritionally enhanced foods can be determined by evaluating changes in the volatile compounds produced in these foods over time. In this work, selenium-enriched germinated brown rice (Se-GBR), germinated brown rice (GBR), and brown ri