Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"seed protein content"'
Autor:
Hao Chen, Nian Liu, Li Huang, Dongxin Huai, Rirong Xu, Xiangyu Chen, Shengyao Guo, Jianhong Chen, Huifang Jiang
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 17, p 2368 (2024)
Peanut (Arachis hypogaea L.) is a great plant protein source for human diet since it has high protein content in the kernel. Therefore, seed protein content (SPC) is considered a major agronomic and quality trait in peanut breeding. However, few gene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1465ecbde9614920bcb99007158326c3
Autor:
Pamela I. L. Joaquim, Mayla D. C. Molinari, Silvana R. R. Marin, Daniel A. Barbosa, Américo J. C. Viana, Elibio L. Rech, Fernando A. Henning, Alexandre L. Nepomuceno, Liliane M. Mertz-Henning
Publikováno v:
Journal of Plant Interactions, Vol 17, Iss 1, Pp 309-318 (2022)
The yield and protein content of soybean seeds are challenging traits for breeding since they have a negative correlation. To solve this issue, it is essential to understand the protein transport in soybean seeds. Here we performed an analysis of 3 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7cb477075804503adb891552522c007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vollmann, Johann a, ⁎, Rischbeck, Pablo b, Pachner, Martin a, Đorđević, Vuk c, Manschadi, Ahmad M. d
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture August 2022 199
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jia Wang, Lin Mao, Zhaoqiong Zeng, Xiaobo Yu, Jianqiu Lian, Jun Feng, Wenying Yang, Jiangang An, Haiying Wu, Mingrong Zhang, Liezhao Liu
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 21, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Background Soybean is a globally important legume crop that provides a primary source of high-quality vegetable protein and oil. Seed protein content (SPC) is a valuable quality trait controlled by multiple genes in soybean. Results In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a4b1f24fcb140ec81523829372dba03
Autor:
Dipanjoli Baral Dola, Md. Abdul Mannan, Umakanta Sarker, Md. Abdullah Al Mamun, Tofazzal Islam, Sezai Ercisli, Muhammad Hamzah Saleem, Baber Ali, Oana Lelia Pop, Romina Alina Marc
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Drought is one of the most destructive abiotic stresses that impact the growth, physiology, yield, and nutritional quality of seeds of crop plants. In modern agriculture, the use of nanoparticles can be beneficial due to their large surface area and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab6d5d1c221945f4a9dc939a1d293334
Autor:
Yilin Chen, Haizheng Xiong, Waltram Ravelombola, Gehendra Bhattarai, Casey Barickman, Ibtisam Alatawi, Theresa Makawa Phiri, Kenani Chiwina, Beiquan Mou, Shyam Tallury, Ainong Shi
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 14, p 2705 (2023)
Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp., 2n = 2x = 22) is a protein-rich crop that complements staple cereals for humans and serves as fodder for livestock. It is widely grown in Africa and other developing countries as the primary source of protein in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0d1fc614f4440f69df56ec497b96949