Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"seed decontamination"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 2, Pp 120-129 (2024)
Sprouts consumption is increasing worldwide due to their nutritional and health benefits. However, they can be sources of foodborne bacterial diseases, including sprout-related outbreaks caused primarily by Shiga toxin-producing Escherichia coli and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca95ce8ee3074d3c884f42a26879e073
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra Waskow, Julian Betschart, Denis Butscher, Gina Oberbossel, Denise Klöti, Annette Büttner-Mainik, Jozef Adamcik, Philipp Rudolf von Rohr, Markus Schuppler
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The consumption of fresh fruit and vegetable products has strongly increased during the past few decades. However, inherent to all minimally processed products is the short shelf life, and the risk of foodborne diseases, which have been increasingly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1d8bc9bee56466ab083aa5bcb7ec3dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Waskow, Alexandra, Betschart, Julian, Butscher, Denis, Oberbossel, Gina, Klöti, Denise, Büttner-Mainik, Annette, Adamcik, Jozef, Rudolf von Rohr, Philipp, Schuppler, Markus
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, 9
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The consumption of fresh fruit and vegetable products has strongly increased during the past few decades. However, inherent to all minimally processed products is the short shelf life, and the risk of foodborne diseases, which have been increasingly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e714b66f310a288421e1cc7e4a8bd73
https://hdl.handle.net/20.500.11850/312563
https://hdl.handle.net/20.500.11850/312563
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.