Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"seed bran"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sifeddine Rafik, Mohamed Rahmani, Juan Pablo Rodriguez, Said Andam, Amine Ezzariai, Mohamed El Gharous, Salwa Karboune, Redouane Choukr-Allah, Abdelaziz Hirich
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 6, p 1133 (2021)
Agriculture is facing many challenges, such as climate change, drought, and salinity, which call for urgent interventions for fast adaptation and crop diversification. The introduction of high-value and stress tolerant crops such as quinoa would be a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e08994c2ede481c8d4c323c92ccd577
Autor:
Juan Pablo Rodriguez, Redouane Choukr-Allah, Sifeddine Rafik, Abdelaziz Hirich, Amine Ezzariai, Mohamed Rahmani, Said Andam, Mohamed El Gharous, Salwa Karboune
Publikováno v:
Plants
Volume 10
Issue 6
Plants, Vol 10, Iss 1133, p 1133 (2021)
Volume 10
Issue 6
Plants, Vol 10, Iss 1133, p 1133 (2021)
Agriculture is facing many challenges, such as climate change, drought, and salinity, which call for urgent interventions for fast adaptation and crop diversification. The introduction of high-value and stress tolerant crops such as quinoa would be a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wan X; College of Food Science and Engineering, Guiyang University, Guiyang, Guizhou 550005, PR China., Wang J; College of Food Science and Engineering, Guiyang University, Guiyang, Guizhou 550005, PR China., Zhang S; College of Food Science and Engineering, Guiyang University, Guiyang, Guizhou 550005, PR China., Zhang X; College of Food Science and Engineering, Guiyang University, Guiyang, Guizhou 550005, PR China., Shi X; College of Food Science and Engineering, Guiyang University, Guiyang, Guizhou 550005, PR China., Chen G; College of Food Science and Engineering, Guiyang University, Guiyang, Guizhou 550005, PR China. Electronic address: gyugjchen@gyu.edu.cn.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Nov 26; Vol. 284 (Pt 1), pp. 138101. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 26.