Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"secondary shelf-life"'
Autor:
Yilin Li, Ruotong Li, Xinyu Hu, Jiani Liu, Guirong Liu, Lipeng Gao, Yongjiu Zhang, Houyin Wang, Baoqing Zhu
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100693- (2024)
The odor of infant formula changes due to alterations in its volatile composition during the shelf life. However, there is currently a lack of research on whether the odor changes in infant formula during the secondary shelf life, which refers to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0af8cade5c4a432f86fef02140d56a70
Autor:
Beatrice Sordini, Stefania Urbani, Sonia Esposto, Roberto Selvaggini, Luigi Daidone, Gianluca Veneziani, Maurizio Servili, Agnese Taticchi
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 1, p 128 (2024)
Recent advances in the olive oil sector aim to develop sustainable strategies for the valorisation of mechanical extraction co-products as a rich source of bioactive compounds with antioxidant and antimicrobial activities. In this work, we studied th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a23daa7ae7e249e78a5fc9cbb053bbbb
Autor:
Gloria Spampinato, Francesco Candeliere, Alberto Amaretti, Fabio Licciardello, Maddalena Rossi, Stefano Raimondi
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Sliced cooked ham packaged in a modified atmosphere is a popular ready-to-eat product, subjected to abundant microbial contamination throughout its shelf life that can lead to deterioration of both sensorial properties and safety. In this study, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddd7943315c643a1a9de01ceaf66ed9d
Autor:
EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), Konstantinos Koutsoumanis, Ana Allende, Avelino Alvarez‐Ordóñez, Declan Bolton, Sara Bover‐Cid, Marianne Chemaly, Robert Davies, Alessandra De Cesare, Lieve Herman, Friederike Hilbert, Maarten Nauta, Luisa Peixe, Giuseppe Ru, Marion Simmons, Panagiotis Skandamis, Elisabetta Suffredini, Liesbeth Jacxsens, Taran Skjerdal, Maria Teresa Da Silva Felício, Michaela Hempen, Winy Messens, Roland Lindqvist
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 19, Iss 4, Pp n/a-n/a (2021)
Abstract A risk‐based approach was used to develop guidance to be followed by food business operators (FBOs) when deciding on food information relating to storage conditions and/or time limits for consumption after opening a food package and thawin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/981bac2146294084813b32b5f1d4af7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 19, Iss 1, Pp 7-11 (2015)
Coffee represents an interesting foodstuff for secondary shelf life modelling, since it is know that almost immediately after its exposure to environmental influences, aroma and colour degradation reactions occur. These reactions can be prevented or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09d8818818794b7d9d3811f88a424bcc