Zobrazeno 1 - 10
of 282
pro vyhledávání: '"secondary shelf-life"'
Autor:
Yilin Li, Ruotong Li, Xinyu Hu, Jiani Liu, Guirong Liu, Lipeng Gao, Yongjiu Zhang, Houyin Wang, Baoqing Zhu
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100693- (2024)
The odor of infant formula changes due to alterations in its volatile composition during the shelf life. However, there is currently a lack of research on whether the odor changes in infant formula during the secondary shelf life, which refers to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0af8cade5c4a432f86fef02140d56a70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2023 40
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beatrice Sordini, Stefania Urbani, Sonia Esposto, Roberto Selvaggini, Luigi Daidone, Gianluca Veneziani, Maurizio Servili, Agnese Taticchi
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 1, p 128 (2024)
Recent advances in the olive oil sector aim to develop sustainable strategies for the valorisation of mechanical extraction co-products as a rich source of bioactive compounds with antioxidant and antimicrobial activities. In this work, we studied th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a23daa7ae7e249e78a5fc9cbb053bbbb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2022 33