Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"second alcoholic fermentation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 6, Iss 1, p 10 (2020)
In traditional method sparkling wine production, to carry out a successful second alcoholic fermentation, yeast are acclimatized to stressful base wine conditions. Base wines typically have low pH, low nutrient concentrations, high acid concentration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e79a17832aa4bce8ba09dce5b3544e5
Publikováno v:
Beverages, Vol 6, Iss 1, p 10 (2020)
Beverages
Volume 6
Issue 1
Beverages
Volume 6
Issue 1
In traditional method sparkling wine production, to carry out a successful second alcoholic fermentation, yeast are acclimatized to stressful base wine conditions. Base wines typically have low pH, low nutrient concentrations, high acid concentration
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.