Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"seaweed processing"'
Autor:
Laura E. Healy, Xianglu Zhu, Milica Pojić, Carl Sullivan, Uma Tiwari, James Curtin, Brijesh K. Tiwari
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 2, p 386 (2023)
Seaweed is in the spotlight as a promising source of nutrition for humans as the search for sustainable food production systems continues. Seaweed has a well-documented rich nutritional profile containing compounds such as polyphenols, carotenoids an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b71c150f088d4eb48fde48d586a45313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Squalen, Vol 12, Iss 2, Pp 41-47 (2017)
Seaweed processing waste has been used for bioethanol production through simultaneous saccharification and fermentation (SSF). SSF is commonly used for bioethanol production to shorten the process and to increase the yield of ethanol produced by Tric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a485df369bd41e5bf22bd371bf75c5d
Autor:
Healy, Laura E., Zhu, Xianglu, Pojić, Milica, Sullivan, Carl, Tiwari, Uma, Curtin, James, Tiwari, Brijesh K
Publikováno v:
Articles
Seaweed is in the spotlight as a promising source of nutrition for humans as the search for sustainable food production systems continues. Seaweed has a well-documented rich nutritional profile containing compounds such as polyphenols, carotenoids an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::7fc816e6d92747ed6b89ea4b9d9ee34f
https://arrow.tudublin.ie/context/creaart/article/1209/viewcontent/Biomolecules_from_Macroalgae_Nutritional_Profile_and.pdf
https://arrow.tudublin.ie/context/creaart/article/1209/viewcontent/Biomolecules_from_Macroalgae_Nutritional_Profile_and.pdf
Publikováno v:
Squalen, Vol 10, Iss 3, Pp 129-139 (2015)
Agar is polysaccharide extracted from the seaweed Gracilaria sp. It is commonly used for food, medical, pharmaceutical and biotechnology industries. The red seaweed Gracilaria verrucosa is the most common material used for the extraction of agar, pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34ff7410a6114816b9837f65280d4ac4
— The study aimed to determine the sensory qualities and selling price of fish balls with the different levels of seaweed (Eucheuma spinosum). Five treatments were applied in this study; Control (0 seaweed), T1 (25% seaweed), T2 (50% seaweed), T3 (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3315d6e004a0403ee878b132590030a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Squalen, Vol 12, Iss 2, Pp 41-47 (2017)
Seaweed processing waste has been used for bioethanol production through simultaneous saccharification and fermentation (SSF). SSF is commonly used for bioethanol production to shorten the process and to increase the yield of ethanol produced by Tric