Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"seafood labeling"'
Autor:
Ian French, Benjamin J. Wainwright
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 9 (2022)
Shark populations have declined by more than 70% over the past 50 years. These declines have largely been attributed to increases in fishing efforts. Despite increased public awareness surrounding the conservation of sharks, three-quarters of all oce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44071b5a169a43d085393ab211fc6dc8
Autor:
Lara Tinacci, Deyan Stratev, Mariyana Strateva, Georgi Zhelyazkov, Ralica Kyuchukova, Andrea Armani
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1070 (2023)
Economically motivated or accidental species substitutions lead to economic and potential health damage to consumers with a loss of confidence in the fishery supply chain. In the present study, a three–year survey on 199 retail seafood products sol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/571ffa629f5740459cc4ecf713ce19b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Federica Farabegoli, Emanuela Zanardi, Luca Parma, Marina Silvi, Maurizio Pirini, Silvia Testi, Magda Rotolo, Alessio Bonaldo, Sergio Ghidini, Anna Badiani, Daniel Remondini
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 66:6822-6831
The authenticity of fish products has become an imperative issue for authorities involved in the protection of consumers against fraudulent practices and market stabilization. The present study aimed to provide a method for authentication of European
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorenzo Castigliego, Daniela Gianfaldoni, Lisa Guardone, Andrea Armani, Priscilla D'Amico, Xiong Xiong, Alessandra Guidi
Exotic marine fish products are increasingly appreciated in China. In this study, 100 samples of Cod, Salmon and Tuna products were collected from supermarkets in Shanghai, Nanjing and Hangzhou. First the information reported on the label were assess
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::685bddc96ed1e53f26f0e2d6a194fc44
http://hdl.handle.net/11568/795137
http://hdl.handle.net/11568/795137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Molteni, Megan
Publikováno v:
Molteni, Megan. (2013). Which fish? The search for direction in a sea of sustainability. UC Berkeley: Berkeley Graduate School of Journalism. Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/4p81v3kk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::74400bd559338cc121890419654f8c39
http://www.escholarship.org/uc/item/4p81v3kk
http://www.escholarship.org/uc/item/4p81v3kk