Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"seafood counterfeiting"'
Publikováno v:
Acta Ichthyologica et Piscatoria 46(4): 287-291
Background. The study is a contribution to Project CELFISH which involves genetic identification of populations of fish species presenting a particular economic importance or having a potential to be used in the so-called commercial substitutions. Th
Publikováno v:
Acta Ichthyologica et Piscatoria 45(3): 299-305
Background. Monitoring the genetic diversity of fish populations can provide information necessary to determine fishing quotas for the commercially caught species. One of the species subjected to intensive exploitation is the yellowstripe scad, Selar
Publikováno v:
Acta Ichthyologica et Piscatoria 44(2): 145-152
Background. Genetic traceability of seafood as well as population identification using molecular methods provide useful information about the fish origin and are important for protection of overfished populations, as well as for monitoring illegal, u
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kempter J; Department of Aquaculture, Faculty of Food Science and Fisheries, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland. Electronic address: jkempter@zut.edu.pl., Kielpinski M; Department of Aquaculture, Faculty of Food Science and Fisheries, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland. Electronic address: mkielpinski@zut.edu.pl., Panicz R; Department of Aquaculture, Faculty of Food Science and Fisheries, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland. Electronic address: rpanicz@zut.edu.pl., Prüffer K; Department of Genetics and Animal Breeding, Faculty of Biotechnology and Animal Husbandry, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland. Electronic address: Kaja.Pruffer@zut.edu.pl., Keszka S; Department of Aquaculture, Faculty of Food Science and Fisheries, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland. Electronic address: skeszka@zut.edu.pl.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2017 Apr 15; Vol. 221, pp. 944-949. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 17.