Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"seafood alternative"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raychel E. Santo, Brent F. Kim, Sarah E. Goldman, Jan Dutkiewicz, Erin M. B. Biehl, Martin W. Bloem, Roni A. Neff, Keeve E. Nachman
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Over the past decade, there has been growing interest in the development and production of plant-based and cell-based alternatives to farmed meat. Although promoted for their capacity to avoid or reduce the environmental, animal welfare, and, in some
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eda2d6a9eb924404acee668b519f4650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.