Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"sea-ice bacteria"'
Autor:
Jeff S. Bowman
Publikováno v:
Elementa: Science of the Anthropocene (2015)
Abstract Sea ice plays an important role in high latitude biogeochemical cycles, ecosystems, and climate. A complete understanding of how sea ice biogeochemistry contributes to these processes must take into account the metabolic functions of the sea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29602008bb1f41b09b7b74d3fb2470bd
Autor:
Hermanni Kaartokallio, Pia Laine, Igor Stelmach Pessi, David N. Thomas, Anne-Mari Luhtanen, Harri Kuosa, Jenni Hultman, Peter N. Golyshin, Samuel Wright, Tran Hai, Eeva Eronen-Rasimus, Sirja Viitamäki, Christina Lyra, Eric Collins
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology
Poly-3-hydroxyalkanoic acids (PHAs) are bacterial storage polymers commonly used in bioplastic production. Halophilic bacteria are industrially interesting organisms, as their salinity tolerance and psychrophilic nature lowers sterility requirements
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::488f6faddfa5fd31bf93b699d1977a34
http://hdl.handle.net/10138/333562
http://hdl.handle.net/10138/333562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Norman, David N. Thomas, Bruno Delille, D.H. Søgaard, Hermanni Kaartokallio, Jean-Louis Tison, Søren Rysgaard
Publikováno v:
Kaartokallio, H, Sogaard, D H, Norman, L, Rysgaard, S, Tison, J L, Delille, B & Thomas, D N 2013, ' Short-term variability in bacterial abundance, cell properties, and incorporation of leucine and thymidine in subarctic sea ice ', Aquatic Microbial Ecology, vol. 71, pp. 57-73 . https://doi.org/10.3354/ame01667
Kaartokallio, H, Søgaard, D H, Norman, L, Rysgaard, S, Tison, J-L, Delille, B & Thomas, D 2013, ' Short-term variability in bacterial abundance, cell properties, and incorporation of leucine and thymidine in subarctic sea ice ', Aquatic Microbial Ecology, vol. 71, no. 1, pp. 57-73 . https://doi.org/10.3354/ame01667
Kaartokallio, H, Søgaard, D H, Norman, L, Rysgaard, S, Tison, J-L, Delille, B & Thomas, D 2013, ' Short-term variability in bacterial abundance, cell properties, and incorporation of leucine and thymidine in subarctic sea ice ', Aquatic Microbial Ecology, vol. 71, no. 1, pp. 57-73 . https://doi.org/10.3354/ame01667
Sea ice is a biome of immense size and provides a range of habitats for diverse microbial communities, many of which are adapted to living at low temperatures and high salinities in brines. We measured simultaneous incorporation of thymidine (TdR) an
Autor:
Nikolaj Blom, Thomas Sicheritz-Pontén, Søren Rysgaard, Simon Rasmussen, Jeff S. Bowman, Jody W. Deming
Publikováno v:
Bowman, J S, Rasmussen, S, Blom, N, Deming, J W, Rysgaard, S & Sicheritz-Ponten, T 2012, ' Microbial community structure of Arctic multiyear sea ice and surface seawater by 454 sequencing of the 16S RNA gene ', I S M E Journal, vol. 6, no. 1, pp. 11-20 . https://doi.org/10.1038/ismej.2011.76
Dramatic decreases in the extent of Arctic multiyear ice (MYI) suggest this environment may disappear as early as 2100, replaced by ecologically different first-year ice. To better understand the implications of this loss on microbial biodiversity, w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.