Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"sea surface microlayers"'
Publikováno v:
Oceans, Vol 2, Iss 4, Pp 752-771 (2021)
Comparing measurements of the natural sea surface microlayer (SML) and artificial surface films made of Triton-X-100 and oleyl alcohol can provide a fundamental understanding of diffusive gas fluxes across the air–water boundary layers less than 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f36f122620cf4dc8828158ef23c326aa
Publikováno v:
Oceans, Vol 2, Iss 43, Pp 752-771 (2021)
Oceans; Volume 2; Issue 4; Pages: 752-771
Oceans; Volume 2; Issue 4; Pages: 752-771
Comparing measurements of the natural sea surface microlayer (SML) and artificial surface films made of Triton-X-100 and oleyl alcohol can provide a fundamental understanding of diffusive gas fluxes across the air–water boundary layers less than 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Surface active substances (SAS) and lipids are investigated in sea surface microlayers (MLs) by electrochemical methods and thin layer chromatography, respectively, in different areas of the Adriatic Sea. Statistically is proven that carbohydrates (C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2a6f2446b5cdff63fc19955ce10b1d0e
https://www.bib.irb.hr/501187
https://www.bib.irb.hr/501187
Autor:
Kozarac, Zlatica, Moebius, D
The sea-surface microlayer has been defined as the top 1 to 1000m of the sea surface. It is an important boundary, as an area of exchange of matter and energy, that either affects or is affected by global change. Sea surface layer is generally enr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::b6fdea766737c2a3eb4ef1f92840aefa
https://www.bib.irb.hr/82107
https://www.bib.irb.hr/82107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.