Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"sea buckthorn wine"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 336-341 (2022)
In order to study the changes of main substances causing non-enzymatic browning of sea buckthorn wine during storage at room temperature and their relations with browning, these indexes of the browning degree, total phenol, 5-hydroxymethyl furfural (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c34058abebf4f4cbb4261c7701ec755
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.