Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"sea buckthorn meal"'
Autor:
Svetlana I. Koneva, Alexandra S. Zakharova, Larisa E. Meleshkina, Elena Yu. Egorova, Iryna A. Mashkova
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 2, Pp 247-258 (2023)
Processed fruit and berry raw materials often become part of bakery formulations. They increase the nutritional value of the finished product and change the rheological properties of the dough. Processed sea buckthorn (Hippophaё rhamnoides L.) maint
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c6b23a5e4bf44d7abdb642b0c26b4ec
Autor:
Tatiana Dumitra Panaite, Petru Alexandru Vlaicu, Mihaela Saracila, Ana Cismileanu, Iulia Varzaru, Sorina Nicoleta Voicu, Anca Hermenean
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 2, p 177 (2022)
Natural ingredients from fruits and fruit-derived by-products have gained special interest as dietary supplements in poultry because of their health-promoting effects. The present work aims to evaluate the impact of the dietary inclusion of watermelo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3581d77aeeec4c5fb3e5e2d31df7763a
Publikováno v:
chemistry of plant raw material; No 1 (2023); 297-305
Химия растительного сырья; № 1 (2023); 297-305
Химия растительного сырья; № 1 (2023); 297-305
В данной статье показаны основные направления промышленной переработки плодов облепихи: получение масла и масляных экстрактов, сока и
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Вестник Красноярского государственного аграрного университета.
Статья посвящена исследованию функциональных характеристик продуктов переработки облепихи (облепихового шрота). Представлены результ