Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"sea buckthorn fruit"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 2, Pp 120-129 (2024)
Sprouts consumption is increasing worldwide due to their nutritional and health benefits. However, they can be sources of foodborne bacterial diseases, including sprout-related outbreaks caused primarily by Shiga toxin-producing Escherichia coli and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca95ce8ee3074d3c884f42a26879e073
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 183-194 (2022)
During storage, sea-buckthorn berries which are a valuable source of bioactive compounds, gradually lose their optimum mechanical properties and chemical characteristics. Mechanical and chemical properties of sea-buckthorn berries were examined in fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76e55263bdc249e4b3590ed8b4b364aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 4 (2022)
It is proposed to use the oil extracts of dried sea buckthorn fruits for technology of emulsion sauces with the aim to increase their nutritive and biological value. Applying the method of IR spectroscopy, the features of the qualitative chemical com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d18c4951ac445d58b72f1610b7613ff
Publikováno v:
Разработка и регистрация лекарственных средств, Vol 0, Iss 1, Pp 138-143 (2019)
Developed and validated method of determining the amount of free and bound sugars picric method in the fruit of sea buckthorn. Validation assessment methodology characteristics: specificity, linearity, limit of detection, intra- and inter-laboratory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64f5c195ca9d440597225f1bc92a1930
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
František Kreps, Lívia Janotková, Svetlana Schubertová, Marianna Potočňáková, Zuzana Krepsová
Publikováno v:
Processes, Vol 9, Iss 749, p 749 (2021)
Sea buckthorn fruit is abundant with essential nutrients and bioactive substances, yet it remains less sought after. Therefore, it is valuable to explore new ways of sea buckthorn fruit processing, which can boost consumer acceptance of sea buckthorn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.