Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"scomberomorus commerson"'
Publikováno v:
Jurnal Pascapanen dan Bioteknologi Kelautan dan Perikanan, Vol 17, Iss 2, Pp 157-166 (2022)
Tulang ikan tenggiri (Scomberomorus commerson) merupakan salah satu limbah industri pengolahan ikan yang dapat digunakan sebagai sumber mineral. Pada penelitian ini tepung tulang ikan tenggiri dimanfaatkan sebagai bahan pengisi pada pembuatan kukis d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5bce3497b6244dca3517481ed227b3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hatice Asuman Yılmaz
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 27, Iss 4, Pp 441-448 (2021)
The present study aims to determine the proximate, fatty acid and amino acid profiling of consumed fresh narrow-barred Spanish mackerel (Scomberomorus commerson). Landed fish were freshly sampled (total length 33.7-48.7 cm and weight 617-1260 g) from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92c4951fec1d4dc0ac69b9919a4353be
Publikováno v:
Revista Ambiente & Água, Vol 16, Iss 4, Pp 1-13 (2021)
Selectivity is a fishing gear characteristic capable of catching fish of a specific size and species from the existing population distribution. Mesh size is one of the important factors that influence gillnets’ selectivity, because different length
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/753e21357040468b87db85b441b1e2d2
Autor:
S. A. Bakhoum
Publikováno v:
Animal Biodiversity and Conservation, Vol 44, Iss 2 (2021)
Hibridación natural entre la carita estriada del Pacífico Scomberomorus commerson (Lacepède, 1800) y la carita oeste–africana Scomberomorus tritor (Cuvier, 1832) en la costa mediterránea egipcia Se capturaron ejemplares inmigrantes de carita e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22ecd02891524f25b01926682658ead8
Autor:
Ainaz Khodanazary
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 2057-2071 (2019)
The aim of this study was to evaluate the preservation effect of the pomegranate peel extract (PPE)-lysozyme (Lys) combination addition on gelatin (G)–polycaprolactone (PCL) composite film on the quality of mackerel Scomberomorus commerson via phys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91f2405818da44109f686c2dbef085e3
Autor:
Michael J. Holmes, Richard J. Lewis
Publikováno v:
Toxins, Vol 14, Iss 8, p 534 (2022)
To begin to understand the impact of food chain dynamics on ciguatera risk, we used published data to model the transfer of ciguatoxins across four trophic levels of a marine food chain in Platypus Bay, Australia. The data to support this first attem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b948e193b244b0b9768e7f1a8e21970
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 8 (2021)
Shifts in species distributions are occurring globally in response to climate change, but robust comparisons of redistribution rates among species are often prevented by methodological inconsistencies, challenging the identification of species that a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e850e170d98412c94cb67720b250e07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.