Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"schaal oven test"'
Autor:
Abderrahim Asbbane, Zahra Bousaid, Dominique Guillaume, Said El Harkaoui, Bertrand Matthäus, Zoubida Charrouf, Khang Wen Goh, Nanthida Srasom, Abdelahakim Bouayahya, Saïd Gharby
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Subquality argan kernels are 30% cheaper than the regular kernels mandatory used to prepare edible argan oil. The use of these argan kernels for the preparation of argan oil intended to be a cosmetic ingredient, after bleaching and deodoriza
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53c24eb607f4446a8128950b8009101a
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 5, Pp 48-56 (2023)
Postupkom hladnog prešanja iz sjemenki lana i jezgre lješnjaka proizvodi se jestivo ulje visoke nutritivne vrijednosti. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka antioksidanasa (prirodni, sintetski) i sinergista na oksidacijsku stabilnost mješavi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e72b26b59299418c9dfb7476b400bdf5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 5, Pp 56-56 (2023)
The process of cold pressing linseed and hazelnut kernels produces edible oil of high nutritional value. In this paper, the influence of addition antioxidants (natural, synthetic) and synergists on the oxidative stability of mixture hazelnut and lins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca4135b1dd704f7e90f90725268982af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 3, Pp e267-e267 (2018)
Due to the inconsistency of monoacylglycerols’ (MAGs) impacts and the lack of research concerning the weight of saturated monoacylglycerols on the oxidative stability of oils, the current study was designed. For this purpose, saturated MAGs at 0.5,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64935af6bc07474da2c3c43c116e6674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jelić, Lora
Zadatak ovog diplomskog rada bio je ispitati utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa i sinergista na promjenu oksidacijske stabilnosti mješavine konopljinog i visokooleinskog suncokretovog ulja. Oba ulja pripadaju kategoriji hladno prešanih ulja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4102::38784ab531c9f9533c2fd545ec179780
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2387/datastream/PDF
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2387/datastream/PDF