Zobrazeno 1 - 10
of 794
pro vyhledávání: '"schaal oven test"'
Autor:
Abderrahim Asbbane, Zahra Bousaid, Dominique Guillaume, Said El Harkaoui, Bertrand Matthäus, Zoubida Charrouf, Khang Wen Goh, Nanthida Srasom, Abdelahakim Bouayahya, Saïd Gharby
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Subquality argan kernels are 30% cheaper than the regular kernels mandatory used to prepare edible argan oil. The use of these argan kernels for the preparation of argan oil intended to be a cosmetic ingredient, after bleaching and deodoriza
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53c24eb607f4446a8128950b8009101a
Autor:
Kolarić, Martina
Ulja i masti su organski spojevi biljnog ili životinjskog podrijetla, netopljivi u vodi, a topljivi u organskim otapalima. Prilikom kvarenja ulja i masti dolazi do promjene organoleptičkih svojstava, mijenja se njihova prehrambena vrijednost te dol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3701::c27b9a9c0a5d5bffffac946671e8b241
https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:698/datastream/PDF
https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:698/datastream/PDF
Autor:
Wei-Ju Lee, Chieh-Hsi Tsao
Publikováno v:
Proceedings of the Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 5, Pp 48-56 (2023)
Postupkom hladnog prešanja iz sjemenki lana i jezgre lješnjaka proizvodi se jestivo ulje visoke nutritivne vrijednosti. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka antioksidanasa (prirodni, sintetski) i sinergista na oksidacijsku stabilnost mješavi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e72b26b59299418c9dfb7476b400bdf5
Autor:
Amft, Jonas1 (AUTHOR), Meissner, Philipp M.1 (AUTHOR), Steffen‐Heins, Anja1 (AUTHOR), Hasler, Mario2 (AUTHOR), Stöckmann, Heiko1,3 (AUTHOR), Meynier, Anne4 (AUTHOR), Birault, Lucie4 (AUTHOR), Velasco, Joaquín5 (AUTHOR), Vermoesen, Ann6 (AUTHOR), Perez‐Portabella, Ines7 (AUTHOR), Prió, Blanca7 (AUTHOR), Porcellana, Tito8 (AUTHOR), Forte, Emanuele8 (AUTHOR), Yesiltas, Betül9 (AUTHOR), Merkx, Donny10 (AUTHOR), Hennebelle, Marie10 (AUTHOR), Wang, Jianli10 (AUTHOR), van Duynhoven, John10 (AUTHOR), Losada‐Barreiro, Sonia11 (AUTHOR), Bravo‐Diaz, Carlos11 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Oct2023, Vol. 125 Issue 10, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stokić, Dajana
Biljna ulja, posebice nerafinirana, podložna su oksidacijskim i hidrolitičkim promjenama pod utjecajem povišene temperature, svjetlosti i povećane vlažnosti. S obzirom da su brojna istraživanja pokazala povećanje stabilnosti biljnih ulja s dod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3701::ba04fa6a133668d3545a29ce027e8fe9
https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:627
https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:627
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 5, Pp 56-56 (2023)
The process of cold pressing linseed and hazelnut kernels produces edible oil of high nutritional value. In this paper, the influence of addition antioxidants (natural, synthetic) and synergists on the oxidative stability of mixture hazelnut and lins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca4135b1dd704f7e90f90725268982af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.